Aktiviteter

Vi har flere aktiviteter til de ulike aldersgruppene på Bedehuset. Gjennom uken får barn og ungdom være med på ulike aktiviteter, der de også får bli bedre kjent med Jesus.

Barnekoret Spiren

Mandager (partallsuker) kl 18:00-19:00 er det korøving for barn fra 5 år og oppover. Her lærer vi nye sanger som handler om Jesus. Vi synger og danser, og har det så gøy. Hjertelig velkommen!

JuniorVing

Annenhver torsdag (oddetalsuker) fra 18:00-19:30 er det JuniorVing i kjelleren på bedehuset. Vi møtes for å spille, leke, lage ting, hobby, aktiviteter og høre om Jesus. JuniorVing er for deg i 2.-4. klasse. Velkommen!

Dansegruppen A2J

Addicted 2 Jesus - avhengig av Jesus. Vi er en dansegruppe fra 5.klasse og oppover som danser annenhver onsdag. 

ToppTorsdag

ToppTorsdag er for deg som går i 5.klasse eller høyere. Vi har aktiviteter ilag, spiller spill, kiosk, og hører om Jesus. Annenhver torsdag (oddetallsuker) kl. 19:00-20:30

Y-ungdom

Annenhver fredag (oddetallsuker) kl 20-23 er det ungdomsklubb i kjelleren på Bedehuset. Det er for deg fra 8.klasse til ut videregående. Vi lager mat, spiller gitar, danser, leser i Bibelen, har mange spill, bordtennisturnering, tacokveld - og har det kjempekjekt sammen! Følg med på facebookgruppen vår. Kontaktperson: Jenny Humblen

Annenhver Onsdag kl. 20:00 samles en gjeng menn å snakker om alt mellom himmel og jord, og diskuterer en tekst i Bibelen.

Lavvo/bula-gjengen

Voksen-kor på Blindheim. Har øving annen hver Tirsdag (partallsuker) kl. 19:30-21:00.

Musikk-koret
Formiddagskafé

Første tirsdag i måneden er det formiddagskafé klokken 11-13. Dette er for alle som har lyst og mulighet. Det blir salg av smørbrød, kake, kaffe, vafler og mer. Det blir også loddet ut blomstene som står på bordet. En flott mulighet til lå ta med naboen eller en god venn!

Bønnemøte

Velkommen til bønnemøte hver torsdag kl 19.30.

 
Blindheim 
bedehus

Blindheim og Hatlehol Indremisjon
Gamle Blindheimsveg 1
6012 Ålesund

Org. nr: 991 751 238

  • White Facebook Icon
BB logo.png