top of page

Aktiviteter

Vi har flere aktiviteter til de ulike aldersgruppene på Bedehuset. Gjennom uken får barn, ungdom og voksne være med på ulike aktiviteter, der de får bli bedre kjent med både hverandre og Jesus.

Under informasjonen om flere av aktivitetene er det oppgitt kontaktperson som kan bidra med ytterligere informasjon om aktiviteten hvis det er behov for det. Hvis du ønsker å vite mer om en aktivitet som det ikke er oppgitt kontaktinformasjon for, kan du sende en mail til blindheim.bedehus@gmail.com, så sørger vi for at henvendelsen din når riktig person. 

bønn.jpg
Bønnemøte

Velkommen til bønnemøte på bedehuset hver mandag kl. 07:00 - 08:30.

Det er rom for å møte opp til forskjellige tidspunkt, og det er satt opp flere bønnestasjoner med ulike tema / konkrete saker man kan be for. 

Awana

Ved Blindheim bedehus kaller vi barneopplegget/søndagsskolen under Storsøndagene for AWANA, siden vi bruker undervisningsopplegget fra AWANA Norge som du kan lese mer om her: https://www.awana.no/om/ 

Vi har Awanasamlinger i kjelleren annenhver søndag kl 11.00 (når det er Storsøndag). Vanligvis møtes vi oppe og starter der med resten av forsamlinga (forbehold om endringer i forbindelse med Covid-19)

Vi er delt inn i aldersgrupper:

CUBBIES – forskolebarn - 1. klasse

SPARKS –  2. – 4. klasse

T&T – 5. – 7. klasse

For ungdommer fra 13 år (ungdomsskole) og oppover er det JOURNEY kl 13.00 – 14.00 samme søndager.

Her får vi undervisning frå Bibelen, vi har grupper der vi bruker bøkene og snakker sammen, og vi leker og har kjekke aktiviteter.

Vi ønsker alle barn og ungdommer velkommen!

Kontaktperson: Hilde Sofie Blindheim Østrem   

tlf 46960212, Mail: Hilde.sofie.91@live.no

awana-clipart-store-8.jpg
Litt Music Fan
Barnekoret Spiren

Mandager (partallsuker) kl 17:45 - 19:00 er det korøving for barn fra 5 år og oppover. Her lærer vi nye sanger som handler om Jesus. Vi synger og danser, og har det så gøy. Hjertelig velkommen!

Lakeside Camping

Annenhver Onsdag kl. 20:00 samles en gjeng menn på Humla for sosialt samvær og diskusjoner rundt en Bibeltekst. 

Lavvo/bula-gjengen
_DSF2440.jpg

Kor for voksne på bedehuset. Har øving annenhver tirsdag (partallsuker) kl. 19:30 - 21:00.

Musikk-koret
Formiddagskafé

Formiddagskafèen arrangeres den første tirsdagen hver måned kl. 11:00 i bedehuskjelleren. Her kan folk møtes for å høre på et kort møteprogram, synge sammen, sosialisere og kjøpe seg god mat fra kafeen. Det selges både kaffe, kaker, sveler, smørbrød og karbonadesmørbrød. 

Velkommen!

Kaffe.jpg
StartLesing
bottom of page